Reklame- og privatlivspolitik

Ansvarsfraskrivelse

Alt indhold du finder på denne hjemmeside erstatter ikke professionelle rådgivere indenfor privatøkonomi og skal ses som supplerende information. Derfor er det op til dig som bruger, at søge og benytte den nødvendige rådgivning, som du altid selv har ansvar for.

Smartepenge.dk kan ikke gøres til ansvar for hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer du finder her på siden. Smartepenge.dk fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til nøjagtighed, egnethed eller gyldigheden af oplysninger, som præsenteres på dette websted, og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, skade, tab eller følgevirkninger, som måtte opstå direkte eller indirekte som følge af oplysninger fra brugen af materialet.

Jeppe Skjerning er hverken privatøkonomisk rådgiver, finansøkonom, men blot et almindeligt menneske med en sund interesse i privatøkonomi og et ønske om at dele sine erfaringer. Lige meget hvad der står på disse sider, er din privatøkonomi ALTID dit eget ansvar.

Affiliatelinks

Jeg bruger på smartepenge.dk affiliatelinks. Affiliatelinks er links indeholdende en unik kode som gør, at jeg får udbetalt et mindre beløb, hvis du klikker på dem eller foretager et køb som følge. Prisen for dig er den samme.

Jeg skriver kun om produkter og services jeg selv bruger eller tror på. Indtægter fra affiliatelinks bruges til at drifte hjemmesiden.

Annoncering

På smartepenge.dk vil du også finde annoncer som vi ikke har direkte kontrol over.

Annoncerne kommer fra en annonceringstjeneste og er ikke et udtryk for ting eller produkter, jeg anbefaler.

Jeg gør hvad jeg kan for at sikre at annoncerne har et relevant indhold, men det kan til tider være svært at styre. Indtægter fra annoncerne bruges til at drifte hjemmesiden.

 

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte men ikke begrænset til:

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@smartepenge.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Jeppe Skjerning
Lynggårdsvej 9
8600 Silkeborg

Billed(er) af: Jon Moore on Unsplash.